سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دوره های جامع ورود به بازارکار

آیا می‌خواهید سئو وبسایت خود را بهبود ببخشید؟ باید به شما اطمینان بدهم برای اینکار باید گام اول یعنی داشتن عنوان مناسب را به طور صحیح بردارید.
یکی از جنبه های بسیار متداول و همچنین مورد توجه گوگل و همچنین کاربران برای بهود سئو سایت و جذب ترافیک رایگان به سایت، رعایت نکات مهم عنوان نویسی می‌باشد.
در این مقاله من سعی دارم با آموزش عنوان نویسی و همچنین ارائه یک لیست از ایده هایی که برای عنوان نویسی می‌توانید استفاده کنید، شما را در جهت رشد چشمگیر نرخ کلیک یاری کنم. امیدوارم که این مقاله برای شما مفید باشد.

 

عنوان یا title tag چیست؟ 

 عنوان یا همان برچسب محتوا را ممکن است به اسم عنوان وبسایت یا عنوان html نیز شنیده باشید

عنوان صفحه، همان چیزی است که وقتی ما سایتی یا اسمی را در موتور جستجوی گوگل سرچ می‌کنیم به ما نمایش داده می‌شود. شما می‌توانید برای تنظیم عنوان صفحه خود از برچسب <title> در html استفاده کنید.

<head> <br/> <title>This is My Title</title><br/></head><br/><br/><br/>

بیشتر سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس، فرم هایی دارند که شما می‌توانید خیلی آسان عنوان یا همان اسم برگه یا نوشته را در آن تعریف کنید، پس زیاد نگران آن نباشید.

چرا عنوان ها مهم هستند؟ 

عناوین، موضوع محتوا را به کاربران و موتورهای جستجو نشان می‌دهند.این عناوین با داشتن کلمات کلیدی مرتبط به کاربران این موضوع را می‌گویند که آنچه آن‌ها می خواهند چه قدر به محتوایی که در زیر این عنوان پنهان شده است، شبیه می باشد.به همین دلیل انتخاب یک عنوان جذاب که شامل کلمات کلیدی محتوا نیز باشد، به طور چشم گیری در افزایش نرخ کلیک ما تاثیرگذار است.

عناوین کجا به ما نمایش داده می‌شود؟ 

علاوه بر وبسایت خود، عناوین در چند مورد دیگر نیز در دید مخاطب قرار می‌گیرد که شما باید از‌آن‌ها آگاهی داشته باشید.

1) تب یا نوار جستجو (browser tab) 

 همانطور که قبلا هم شاید به آن توجه کرده باشید عنوان در نوار جستجوی کاربر نیز نمایش داده می‌شود، عنوان شما باید به روشی ساده و همچنین تاثیر گذار محتوای صفحه را به مخاطب انتقال دهد.

2) صفحه نتایج جستجو (SERP) 

عنوان صفحه پس از بررسی توسط موتور‌های جستجو در صفحه نتایج نیز ظاهر ‌می‌شود. در موتور جستجو گوگل برچسب عنوان، همان پیوند آبی متنی است که شما می توانید برای ورود به سایت روی آن کلیک کنید.

3) وب سایت های خارجی

نکته: منظور از وبسایت های خارجی، سایت هایی است که سایت و یا پست شما را در صفحه خود معرفی می‌کنند.
اغلب وبسایت‌ها و شبکه های اجتماعی محتوا و وبسایت شما را با عنوانی که دارد معرفی کرده و از آن به عنوان لینک ancher text استفاده می‌کنند.

 

نکاتی در مورد نوشتن عناوین مناسب برای بهبود سئوسایت

1) تاثیر عناوین بر سئو سایت چیست؟

عناوین به شکل مستقیم بر CTR صفحه شما تاثیر دارند چرا که عنوان اولین چیزی است که مخاطب با آن برخورد می کند و در مدت زمان کمی تصمیم میگیرد که وارد سایت شما بشود یا خیر.

نوشتن عنوان یه شکل استاندارد یک گام مهم در سئو سایت شما می‌باشد، زیرا  باید ضمن گرفتن صلاحیت از سوی موتور جستجو  نظر کابر را نیز به خودش جلب کند.
مهم ترین نکته در نوشتن عنوان، تحریک احساس مخاطب و به فکر فرو بردن او می باشد.

عنوان خوب سه ویژگی مهم دارد: استفاده از اعداد، کلمات پرسشی و همچنین سادگی!

2) انتخاب کلمات برای بهبود نرخ کلیک

استفاده از کلمات پرسشی مثل؛ چرا، چطور، چگونه و … دو فایده مهم دارد:
به خواننده کمک می کند راحت تر جواب سوال خود را پیدا کند، در اصل ما وقتی از موتور جستجو استفاده می کنیم که می خواهیم جواب یک سوال را بدانیم، پس وجود این کلمات کاربر را به کلیک کردن، بسیار ترغیب می‌کند.
از طرف دیگر وجود این کلمات پرسشی حتی اگر ما به دنبال چرایی چیزی هم نباشیم، حس کنجکاوی را در ما برمی انگیزد. کلمات قوی حس؛ عشق، ترس، طمع و افتخار را در مخاطب بوجود می آورد.

3)‌ استفاده از نام شرکت و برند

شاید تعجب کنید ولی همیشه نباید نام برند یا شرکت خود را در عنوان ذکر کنید، دراصل این موضوع کاملا به نحوه استفاده از آن بستگی دارد.
برای مثال اگرعادت دارید عناوین را فقط با نام تجاری خود ترکیب کنید باید بدانید که این کار به CTR سایت شما آسیب می‌رساند.در اصل برای صفحات اصلی، استفاده از نام تجاری توصیه می‌شود.برای صفحات سرویس، فروش کالا و … بهترین روش این است که نام تجاری خود را بعد از خط تیره و در انتهای عنوان اضافه کنید.

4) عنوان باید چند کاراکتر باشد؟

گوگل عناوین طولانی تر از60 کاراکتر را کوتاه می‌کند و به طور کامل در SERP نمایش نمی‌دهد، همچنین گوگل دارای محدودیت عرضی 600 پیکسل نیز می‌باشد.

نکته: شما با استفاده از افزونه یواست سئوی سیستم مدیریت محتوا وردپرس می‌توانید پیش نمایشی از عنوان، توضیحات متا، آدرس و.. را مشاهده بفرمایید، ولی در حالت کلی استفاده از ابزار SERPsim نیز، برای این مهم به شما توصیه می‌شود.

 

اشتباهات رایج در عنوان نویسی

استفاده از عناوین خیلی طولانی که موتور جستجو نتواند آن را به طور کامل به کاربر نشان دهد، یک نقطه ضعف به شمار می‌رود همچنین استفاده از عناوین خیلی کوتاه اطلاعات کامل و مفیدی را نمی‌تواند به گوگل و مخاطب ارائه کند به علاوه، استفاده از عناوین تکراری می‌تواند موتورهای جستجو را گمراه کرده و در رتبه بندی و سئو محتوای مربوطه شما را به دردسر بیاندازد.

خلاصه …

از طول عناوین خود و همچنین منحصر بفرد بودن آن‌ها اطمینان لازم را حاصل فرمایید

ابزارهای رایگان و مفید برای بررسی عناوین

شما برای آنالیز و بررسی صحت عنوان‌های خود از ابزار زیر می‌توانید با توجه به نیاز خود استفاده کنید:

Semrush site audit

این بخش از سایت خوب semrush شما را درشناسایی مشکلات سایت خود کمک می کند و همچنین عناوین، توضیحات متا و … را درسایت به شما نشان می‌دهد.

Content audit
این ابزار جدولی برای تجزیه و تحلیل محتوا را با سنجش معیارهای درست و اساسی سئو به شما ارائه می‌دهد.
بعد از آنکه خزنده‌ این ابزار وارد سایت شما شود، شما می‌توانید یک گزارش کامل از عناوین و توضیحات متای سایت خود را در اختیار داشته باشید.
به همین راحتی!

Yoast seo

این ابزار یکی از پلاگین‌های سیستم مدیریت محتوای وردپرس می‌باشد و همان لحظه که در حال نوشتن و یا ویرایش محتوای خود می‌باشید. به طور لحظه ای آدرس سایت، عنوان، توضیحات متا و … را به شما پیشنهاد می‌دهد و جدا از آن پیشنهادات خوبی برای افزایش خوانایی و بهبود کیفیت محتوای شما با توجه به یک کلمه کلیدی خاص، به شما ارائه می‌دهد.

جمع بندی مقاله عنوان نویسی سئو پسند!

وقتی که سئو سایت مخصوصا در کلمات کلیدی پر رقابت، کار  آسانی نباشد شما باید با رعایت یکسری از نکات مثل بهینه سازی عناوین و رعایت اصول عنوان نویسی یک مزیت رقابتی به وجود آورده و نرخ کلیک سایت خود را به شکل قابل توجهی افزایش دهید.
در ضمن توصیه می‌شود چک لیست زیر که خلاصه ای از مقاله فوق می‌باشد را هنگام عنوان نویسی به یاد داشته باشید.

عناوین شما باید بین 50 تا 65 کاراکتر داشته باشند.
به کار بردن کلمه کلیدی اصلی در عنوان الزامی است.
در عنوان محتوای خود را به بهترین شکل توصیف کنید.
از کلمات پرسشی سعی کنید استفاده کنید.
از عناوین دیگران کپی برداری نکنید .
از نام تجاری خود اصولی و استاندارد استفاده کنید.
عناوین خود را ساده بنویسید.